Acture Groep vindt de privacy van jou als bezoeker van deze website belangrijk. Jouw persoonsgegevens worden daarom zorgvuldig behandeld en beveiligd. In deze Privacy Policy lees je hoe we via deze website gegevens verzamelen en verwerken. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vormt de basis voor ons beleid.

Verwerking van persoonsgegevens op deze website

Op deze website kun je een digitaal contactformulier invullen om vragen te stellen of met het verzoek contact met je op te nemen. Hiervoor vragen we je om een aantal persoonsgegevens in te vullen. Het gaat om onderstaande persoonsgegevens:

  • Naam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer.

Deze gegevens worden beveiligd gedeeld met onze recruitment-afdeling. De gegevens worden beveiligd en geanonimiseerd op deze website opgeslagen en automatisch na 28 dagen permanent verwijderd.

 

Solliciteren

Via de ‘sollicitatie’ button ga je direct naar de website van onze recruitmentpartner FYGI. Het privacy beleid en de cookie policy van FYGI is dan van toepassing. Lees deze na op hun website!

Voor jouw sollicitatie bij Acture Groep worden een aantal persoonsgegevens gevraagd: Voornaam en achternaam; contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummer; werkervaring en curriculum vitae (cv + motivatie). Je kunt erop vertrouwen dat onze recruitmentpartner heel zorgvuldig omgaat met jouw gegevens. FYGI draagt er zorg voor dat jouw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld én beveiligd, in overeenstemming met het privacy beleid van FYGI. Jouw gegevens zullen daarnaast niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan voor de sollicitatieprocedure bij Acture Groep.

Gebruik van cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden (en vergelijkbare technieken) die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Cookies zorgen ervoor dat de website je bij een volgend bezoek herkent en jouw instellingen en voorkeuren onthoudt.

Voor het gebruik van cookies gelden wettelijke regels. Er wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen functionele cookies, analytische cookies en andere cookies.

  • Functionele cookies: zorgen ervoor dat de website goed werkt en hebben zeer weinig gevolgen voor je privacy.
  • Analytische cookies: analyseren uw bezoekersgedrag en helpen om de website te beteren. Deze cookies hebben weinig gevolgen voor je privacy.
  • Andere cookies: hebben een grotere impact op je privacy en mogen alleen als je vooraf toestemming geeft.


Cookies op deze website

Op deze website worden functionele cookies gebruikt om de website gebruiksvriendelijker te maken. Daarnaast gebruiken we analytische cookies om ons websitebeheer te analyseren en de inhoud van onze website te verbeteren. Ook kun je onze vacatures delen op sociale media: Twitter, Facebook en LinkedIn. Wanneer je gebruikt maakt van een van deze buttons worden cookies geplaatst door deze partijen.


Cookies verwijderen?

Om cookies te verwijderen kun je de instellingen van je internetbrowser aanpassen. Hoe je dit doet hangt af van de internetbrowser die je gebruikt bijvoorbeeld: Chrome, Microsoft Edge, Safari of Firefox. In de meeste gevallen ga je hiervoor naar het ‘instellingen-menu’, waar je de ‘browsegeschiedenis’ kunt wissen. Voor meer informatie kun je terecht bij de helpfunctie van de desbetreffende browser. Daar zie je stapsgewijs waar en hoe je cookies kunt verwijderen.

Registreren en analyseren van websitebezoek

Voor het registreren en analyseren van bezoekersgedrag op deze website maken we gebruik van Google Analytics. De website van Acture Groep registreert algemene bezoekgegevens, zonder dat je als gebruiker wordt geïdentificeerd. Jouw IP-adres wordt geanonimiseerd. Het analyseren van bezoekersgedrag op deze website helpt ons om de website zo goed mogelijk voor je in te richten. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om meer gerichte informatie op de website te plaatsen. Zo kun je beter en sneller de juiste informatie vinden.

Let op: indien je de registratie in Google Analytics volledig wilt uitzetten kun je in de cookiemelder van deze website de optie ‘Google Analytics uitzetten’ aanvinken.

 

Maatregelen voor de beveiliging van jouw gegevens

De veiligheid en privacy van jouw gegevens vinden we heel belangrijk bij Acture Groep We geven je graag een overzicht van de maatregelen die we treffen op het gebied van privacy, security en certificering.

 

Jouw rechten omtrent de verwerking van persoonsgegevens

Conform de AVG heb je een aantal rechten inzake jouw persoonsgegevens:

  • Het recht om in te zien welke persoonsgegevens wij van jouw bewaren.
  • Het recht om de persoonsgegevens te laten wijzen, dan wel te laten verwijderen.
  • Het recht om in bezwaar te gaan tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Acture Groep.
  • Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit persoonsgegevens.

Wil je gebruik maken van een van deze rechten? Neemt u dan contact op met: FG@acture.nl

 

Wijzigingen

Acture Groep kan deze Privacy Policy aanpassen, bijvoorbeeld naar aanleiding van nieuwe wetgeving of publicaties van de Autoriteit Persoonsgegevens. We raden je daarom aan deze Privacy Policy regelmatig opnieuw te bekijken. Deze versie is gepubliceerd in november 2019.

 

Contact

Onze Functionaris gegevensbescherming ziet erop toe dat we bij de verwerking van persoonsgegevens volgens de wettelijke regels handelen. Deze professional is ook jouw aanspreekpunt als je hier vragen of opmerkingen over hebt. Vragen naar aanleiding van deze Privacy Policy kun je sturen naar: FG@acture.nl